19 Ekim 2015 Pazartesi

Parbis Uygulamaları Yazılım Sözleşmesi

Lisans Sözleşmesi
Şaban GÜL PARBİS  UYGULAMALARI YAZILIM SÖZLEŞMESİ

1. TARAFLAR:
İş Bu Yazılım Parbis Parsel Editörü, “YAZILIM”, Yazılım Sözleşmesi “Sözleşme”,  Program Yazılımcısı ,Program Üreticisi ve Programı Yayımlayan Kişi “YAZILIMCI”, Programı Internetten indiren veya eposta yolu ile alan ve kullanan kişi KULLANICI olarak tanımlanmış ve aşağıdaki şartlarda kullanıcının programı kullanması akdedilmiştir. İş Bu Sözleşme YAZILIMCI VE KULLANICI ayrı ayrı taraf veya beraberce taraflar olarak anılabilir. 

2. SÖZLESME’NIN KONUSU:
KULLANICI tarafından yüklenen YAZILIMIN dolaylı veya direkt ortaya çıkarabilileceği tüm sorumluluk KULLANICI’ya aittir ve YAZILIM veya YAZILIM hiçbir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir.  YAZILIM elde edilip ( internet üzerinden indirilmeye başladığı anda veya Kurulum Cd’sinin çalışıtırılmaya başladığı ilk andan itibaren sorumluluk YAZILIM veya YAZILIMCI’dan KULLANICI’ya geçmiştir. İş Bu Sözleşmenin Konusu bundan önceki ve sonraki süreci kapsar, sonraki sürece ait tüm sorumluluk KULLANICI’ya aittir.

3. KULLANICI YÜKÜMLÜLÜKLERİ
KULLANICI Programı  bilgisayar, telefon,tablet gibi elektronik cihazlara indirerek  ve bu cihazlarda kullanarak cihazında ortaya çıkabilecek teknik, yazılım ve maddi hasarları kabul etmiş sayılır. Hiçbir sorumluluğu YAZILIM veya YAZILIMCI’ya yükleyemez.
KULLANICI Programı hiçbir suret ile izin almadan bir yerde paylaşamaz, yayınlayamaz, çıktısını alamaz. YAZILIMI ,  yazılım kodlarını gösterici ( Visual Studio kodları vb.) ile açamaz, bakamaz ve değiştiremez. YAZILIMI kendi cihazı harici bir cihazda çalıştıramaz. 
KULLANICI ortaya çıkabilecek yazılım tarafından üretilen proje dosyaları, koordinat değerleri ve alan hesapları ile ilgili tüm hataları kabul eder, YAZILIM ve YAZILIMCI bu konuda sorumlu tutulamaz.

4. YAZILIMCI YÜKÜMLÜLÜKLERİ
Yazılımcının hiçbir yükümlülük, sorumluluğu bulunmamaktadır.

5. ÜCRETLER
Program Ücretsizdir ve Ücretsiz Kalacaktır. Ayrıca Güncellemelerde ücretsiz sağlanacaktır. Ticari amaçlı yapılmamıştır.

6. EĞİTİM VE DANIŞMANLIK
YAZILIMCI hiçbir suret ile program ile ilgili hiçbir bilgiyi paylaşmak zorunda değildir. Eğitim ve Danışmanlık İşlemleri ise istenilmesi halinde zorunlu olmamak ile birlikte elektronik posta yolu ile yapılacaktır. Programın Çevrimiçi İnternet Ortamında Yardım ve Tanıtım Dosyaları YAZILIMCI’nın istemesi halinde yayımlanabilir. Tüm bu hizmetler ücretsiz yapılacak ve ücret talep edenler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

7.  SÖZLESME SÜRESI
İş bu Sözleşme Programın İndirilmeye Başlandığı andan itibaren geçerlidir. 

9. YAZILIM GARANTI YÜKÜMLÜLÜĞÜ
Yazılımın herhangi garanti yükümlülüğü bulunmamaktadır.

10.  FIKRI VE SINAI HAKLAR
KULLANICI, YAZILIMIN, Ücretsiz ve Ticari Amaçlı Kullanımı Yasaklı programlar ile yazıldığını ve bu nedenle bu programı satamayacağını, kopyalanamayacağını bilir. Bu tür konular ile ilgili her türlü sorumluluk KULLANICI’ya aittir ve muhatabı MİCROSOFT, GOOGLE, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ve ilgili kişi veya kurumlardır. Ortaya çıkabilecek Maddi ve Manevi her türlü zarar, ziyan, onarım bedeli vb. herşey KULLANICI’ya aittir.
Programın üçüncü kişiler ve programlar ile açılarak oynanması ile ortaya çıkabilecek sorumluluk KULLANICI’ya aittir. 

11.  GIZLILIK
Program ile üretilen, programa aktarılan veriler üçüncü kişi veya uygulamalarca görülebilir. Bu ve bu nedenle ortaya çıkabilecek  hiçbir sorumluluğu kabul etmiyoruz. Tüm sorumluluk KULLANICI’ya aittir. 
Kullanıcı Bilgileriniz ( KAYIT OLURKEN ) tarafımızca üçüncü kişilerce paylaşılabilir. Elimizde olmayan nedenler ile ( virüs, spam saldırısı vb. ) istenmeden başkalarının eline geçebilir. Kayıt olurken bunu kabul etmiş sayılırsınız.


12. SÖZLESMEYE AYKIRILIK VE SÖZLESME’NIN FESHI
Sözleşme yukarıda sayılan maddelere uyulmaması halinde aykırılık kazanır ve feshi gündeme gelir.

13. IHTILAFLARIN HALLI
İş bu sözleşme taraflar arasında ortaya çıkabilecek ihtilaflar halinde ilgili adli kurumlar yetkili kılınır.  Kullanıcının yukarıda belirtilen kaynak kodların paylaşımı, ticari amaçlı kullanımı vb. durumlarda ise ilgili şahıs,şirket veya kurumlar ile KULLANICI arasında İHTİLAF gündeme gelir ve bu durumda YAZILIM veya YAZILIMCI sorumlu tutulamaz.

14. DEVREDILEMEZLIK
KULLANICI Bu Sözleşmedeki hak ve yükümlülüklerini YAZILIMCI’nın izni olmaksızın üçüncü kişilere devredemez. 

15. TEBLIGATLAR
Taraflar, birbirlerine yapacakları her türlü bildirim ve tebligatı aSaGıdaki e-poSta adreslere göndereceklerdir.
YAZILIMCI Elektronik Posta Adresi: Sagulnet@gmail.com
KULLANICI Elektronik Posta Adresi:  Kayıt olduğu eposta adresi
Adres değisiklikleri, diğer Tarafa yazılı olarak bildirilmedikce Tarafların birbirine yapacakları her türlü tebligat yukarıda eposta adreslerine yapılacak ve gecerli bir tebligin yasal sonuclarını doguracaktır.
YAZILIMCI eposta adresi değişikliğini KULLANICI’ya bildirmek zorunda değildir.

16.  MÜCBIR SEBEPLER
KULLANICI , Kullanıcı adı ve şifreyi YAZILIMCI ‘dan alacaktır. Başka kişilerden alınan kullanıcı adı ve şifre olması durumunda sözleşmenin devamı, askıya alınması, feshi ve tasfiyesi müzakere edilecektir.

17. DIGER HÜKÜMLER
İş bu sözleşme 17 maddeden oluşmakta olup ıslak imzaya gerek yoktur. Programı kullanan, indiren, yükleyen, devreden vb. program ile ilişiği olan herkes sözleşmedeki bu maddeleri kabul etmiş sayılır.


Şaban GÜL, YAZILIMCI

1 yorum:

  1. programın setup'u gerekli dosyaları download edemeden yüklemeyi sonlandırıyor veya eksik olduğu için sanırım run time hatası alyıorum

    YanıtlaSil